Тони Стораро изневерява на жена си почти от началото на брака им. Цяла България е наясно, че постоянно й кръшка, като сред завоеванията му има и жени от политическия свят на България.

Става въпрос за Емел Етем. Аферата й с турския ром датира отпреди 15 години. Започва през есента на 2007 г. и приключва в началото на 2008 г.

Двамата се запознали на предизборен концерт за местните избори. Тогава Тони бил поканен като изпълнител и веднага грабнал вниманието на Етем, която тогава била министър и вицепремиер.

Връзката им била основана само на секс. Никъде не излизали заедно, за да не ги види обществото, а и Емел се срамувала от отношенията си с доста по-ниско образован мъж от нея.

Стораро е известен с изневерите си. Той дори публично унизи жена си преди време, като призна в ефир, че е ходил по чужди жени много пъти и дори е съветвал сина си Фикрет да прави същото, но да го крие от съпругата си.

Емел Етем също е сред похотливите жени. Тя е омъжена, но съпругът й работи в чужбина. Това отваря много врати на бившата министърка за изневери.

Макар да е по-възрастна от него, Тони останал очарован от сексуалните умения на Емел. И до днес двамата били в добри взаимоотношения и се поздравявали, ако се видят някъде.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com