Томислав Дончев се прави на примерен съпруг, но истината е, че и на него ангелът му е слаб. Бившият вицепремиер се възползва от позициите си в политиката, за да вкарва в кревата си по-млади от него жени.

В момента на прицел и вече уловена в мрежите му е Рая Назар Назарян, която е депутат в НС от квотата на ГЕРБ. Именно Дончев я е набутал в парламента. Вместо да работи за държавата и нуждите на народа, той иска да има постоянно на разположение нещо за секс, което е жалко и долно, а и доста примитивно.

Рая е на 37 г., омъжена е, а съпругът й е Емил Арабаджиев, който е собственик на модната агенция „Денил”. Назарян е с арменски произход, както личи по фамилията й. Юрист е по образование и има над 10-годишен стаж в тази сфера.

Очевидно обаче не изкарва достатъчно като юрист или поне не толкова, колкото иска, затова се е забъркала в политиката. Когато не можеш да го направиш по друг начин, използваш секса като средство да стигнеш до НС.

Рая Назарян е родом от Варна. Съосновател е на адвокатско дружество „Георгиев, Назарян и Стефанов”. Предполага се, че се е запознала с бившия вицепремиер, предоставяйки му адвокатските си услуги.

Томислав Дончев отдавна има проблеми със съпругата си Светлана, но до този момент не съобщил да се е разделил или развел с нея. Това значи, че нищо не оправдава изневярата му с 12-години по-младата от него Рая.

Дясната ръка на Бойко Борисов отдавна се прави на света вода ненапита, но всъщност зад кадър върши същите неща, които вършат политиците, т.е. хората без принципи.

Рая Назарян пък не спира да пуска публикации, че ГЕРБ е най-доброто за България. В желанието си да остане в политиката, юристката е готова на всичко. Нито нея, нито Дончев са се загрижили много за народа, а любовната им история доказва, че в България всичко може, дори това да потъпква всякакъв морал.

Източник: Crimesbg.com
 

Томислав Дончев кръшка на жена си с арменка, която набута като депутат! Задоволява примитивните си нужди, вместо да работи за народа (СНИМКИ)

Томислав Дончев кръшка на жена си с арменка, която набута като депутат! Задоволява примитивните си нужди, вместо да работи за народа (СНИМКИ) - Снимка 2

Томислав Дончев кръшка на жена си с арменка, която набута като депутат! Задоволява примитивните си нужди, вместо да работи за народа (СНИМКИ) - Снимка 3