В Народното събрание може да се влезе и чрез секс, здрав хомосексуален секс. Доказателство за това е настоящият депутат Валентин Тончев.

Макар да е много нежен на външен вид, всъщност той го раздава мъжа във връзката с Илхан Кючюк от ДПС. Двамата са страстно влюбени от 10 години, но чак сега Вальо извлича дивиденти от гей аферата си.

Истинската им сексуалност излезе наяве благодарение на друг представител на ДПС – Джейхран Ибрямов. В момента той е конкурент на Кючюков за председателското място в Движението и затова е разкрил истината за него.

Илхан е гей още от тийнейджър, но влизайки в политиката, направи семейство с жена, за да му служи за параван. Всъщност обаче в Брюксел, където симулира някаква работа като евродепутат, не спира да си дава задницата на Тончев.

Последният именно така е станал депутат. Той беше начело на две листи в изборния ден, но първоначално остана на косъм от жадуваното депутатско кресло. Петър Чобанов обаче бе избран за подуправител на БНБ и така се отвори едно място за представител на ДПС в парламента. Проблемът беше, че пред Тончев има още трима души. Илхан Кючюк направил всичко възможно да ги откаже от депутатския стол и по този начин набутал любовника си в НС.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com