Цанко Молов е шеф на Общински съвет – Ракитово, но това не му пречи да се радва на мъжка любов пред погледа на всички жители, които са крайно консервативни. Негови снимки скандализираха цялото общество там.

Общинският съветник бе сниман награбен от мъж. Някакъв мъжкар го целува страстно по устата, а Цанко изобщо не се противи.

В Ракитово се обсъжда, че тази снимка може да е направена в момент на нетрезвеност на общинаря. Говори се, че той е наркозависим и друга снимка го доказва. На нея е снимана личната му карта с три бели реда до нея, счита се, че са направени от кокаин.

Молов иначе е уважаван в родния си край. Бил е заместник-кмет и дори за кратко кмет на Ракитово. По професия е учител по Математика и Информатика.

В града определят обратните и наркотични зависимости като срамни и позорни. Хората там не се интересуват от евроатлантически ценности, където това са нормални неща. Там все още вярват в традиционното семейство между мъжа и жената и затова подобни целувки може да има само между мъж и жена.

Тази снимка обаче олицетворява цялата истина за българските политици в последните повече от 30 години. Без морал, без семейни ценности, подвластни само на разврат и пари, спечелени по втория начин.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com