Огромен скандал между Слави Трифонов и едно от най-верните му протежета Филип Станев ескалира до краен предел. Лидерът на ИТН е бесен на своя депутат, че прави секс с предалата партията Ива Митева.

Станев и Митева имат сексуална авантюра от около 2 години, но чак сега тя излиза наяве. Доскоро Слави не е предполагал, че един от най-доверените му хора ще му забие нож в гърба, като има вземане-даване с Митева, която напусна ИТН със скандал и се отцепи в собствена партия заедно с другия ренегат Каримански.

Бившият шоумен веднага наредил на Станев да остави бившия председател на НС, но за всеобща изненада той отказал. Сексът между Филип и Ива бил невероятен и затова депутатът бил готов да се бори дори със Слави, само и само Ива да не спре да му „пуска“

Филип Станев е разделен с жена си от няколко месеца. Счита се, че причината е именно авантюрата му с Митева, която съпругата му разкрила и му била шута.

Ива също е разделена с мъжа си. Още преди 2 години той я напусна, след като тя се помисли за велика в политиката,.

Самият Станев признал пред Слави, че си е паднал по Митева преди 2 години, когато той беше депутат, а тя председател на НС. Един ден бившият сценарист дойде на работа в парламента със скандални дънки, а сред критикуващите го беше и Ива Митева, която тогава още беше част от ИТН. Той харесал тази смелост от нейна страна, поканил я на кафе и така започнало всичко.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com