Мнозина се чудят как така само след един депутатски мандат, синът на червения Нидал Алгафари, който е в редиците на ГЕРБ, се е превърнал в любимец на лидера на партията Бойко Борисов.

 

28-годишният Николай е израсъл в духа на левите пируети и политически лупинги, предвид факта, че баща му години наред се подвизаваше в БСП, ту явно, ту не, гордо наричащ себе си „предприемач“.

Така и не става ясно от биографията му какво точно е предприел до момента, освен за завърши НБУ и да играе билярд.

 

Синът на червения Нидал Алгафари колил и бесил в ГЕРБ

Малкият Алгафари е в листите и на предстоящите избори, обикаля напред-назад из страната и си качва снимки във Фейсбук. Пред приятели дори се хвалил, че се е превърнал в незаобиколим фактор в ГЕРБ и схемите са му повече от ясни.  Нещо повече – дори наричал себе си „сивият кардинал“,  тъй като от него зависели редица неща в партията, включително и партийните израствания.

 

Макар да няма сериозна изява в 48-то НС, Николай Алгафари вършеел в структурите на ГЕРБ, окрилен от доброто отношение към него от страна на лидера Бойко Борисов. Хвали се, че е в най-близкия кръг на шефа си и е провъзгласен за „гласът на младите“. Дори си е повярвал, че съвсем скоро на него ще бъде поверено разпределението на порциите. В ГЕРБ също били доволни от него и твърдели, че момчето е от „точната мая“.

Източник: Уикенд