Лицето Христо Петров показва на младежта, че не е нужно да учиш, не е нужно да си културен, не е нужно дори да се държиш нормално, за да бъдеш народен представител и да решаваш съдбата на цял един народ. Пълен срам е, че този човек е депутат вече в трето Народно събрание.

Известен като Ицо Хазарта, той набързо забрави за този си псевдоним и започна да се представя като Христо Петров от „Продължаваме промяната“. И до днес не стана ясно защо песента на хората на Слави за Лена Бориславова е голяма обида, но средният пръст на депутата Христо се подмина бързо.

Същият този човек никой не го хвали и се налага сам да се хвали колко много е направил за година и половина. Как е дарявал депутатската си заплата, макар да няма нито един документ за това.

Дори и да я е дарявал, скоро ще трябва да спре, защото вече това ще са единствените му доходи. „Ъпсурт“ официално се разпадна след напускането на Буч и вече не съществува такава група. Ицо и Венци опитаха като дует, но не се получава същото.

На Хазарта обаче не му пука, защото вече е политик. Депутат със средно образование, който се цели в по-висши постове. Следва министър, после защо не и премиер.

Досега сме нямали премиер без висше образование, но защо да не се прочуем и в тази област?! Дори Бойко Борисов е висшист, колкото и странно да е, но Христо не е.

Огромни претенции, че е умен, забавен, работлив и какъв ли още не, а със средно образование и неприлични жестове в парламента. И този човек ли ще определя живота на народа ни?!

Източник: Crimesbg.com