На Божидар Лукарски определено не му върви в любовта. Не му върви, защото винаги се надскача и смята, че заслужава успяла жена, а истината се оказа съвсем друга.

И третият брак на бившия икономически министър се разпадна. Жена му Лида Азади му е била шута след само 4 години съвместен живот.

Двамата се венчаха през 2019 г., след което той замина да живее при нея в Санта Моника, щата Калифорния в САЩ, където Лида развива много успешен бизнес.

Проблемите между двамата са се оказали от финансов характер. След сватбата Лукарски вече беше излязъл от политиката и нищо не работеше. През първите години от брака е имал все още някакви спестявания, но след като те свършили, останал на издръжката на жена си, което изключително много го комплексирало. Това довело до чести скандали и накрая до раздяла.

Божидар има две момичета от първия си брак. Лида също има момиче от предния си брак, което е живяло с тях.

Според някои слухове това, че е бил пастрок, също е тежало на бившия председател на СДС. Той не искал да дели един покрив с чуждо дете, камо ли да го възпитава.

В момента Лукарски отново е в България и ближе раните си от поредния си провален брак. Не е лесно на 51 г. да си тройно разведен, но Божидар успя, сякаш за да докаже, че с него се живее изключително трудно.

Източник: Crimesbg.com