Заемащият най-висшата длъжност в Народното събрание Росен Желязков и до днес твърди, че никога не е бил с друга жена, освен със съпругата си, откакто двамата са женени. Ето защо слуховете, които витаят за него, го вбесяват.

От години се говори, че Желязков, който е момчето за всичко на Бойко Борисов, е имал любовна връзка с почти с 10 години по-възрастната от него Румяна Бъчварова, която също е от ГЕРБ и в момента го играе посланик в Израел.

„Никога не съм имал повече от професионални отношения с госпожа Бъчварова. Това, което се тиражира, са гнусни лъжи.“, казва Желязков по темата.

Според тези слухове именно Румяна Бъчварова е човекът, който най-много е помогнал на Росен Желязков в политиката и го е лансирал, за да стигне дотук. Това още повече вбесява бившия министър, защото той твърди, че се е издигнал не с креватните си умения, а с много труд.

В същото време съпругата му Ралица, която по професия е актриса, но отдавна не практикува, мълчи като ледена кралица. Тя не дава вид да се притеснява или да се съмнява, че мъжът й е изневерил, но не се знае какво става в дома им, след като прожекторите угаснат.

Росен Желязков всъщност като млад е бил с буен характер, тъй като е заклет рокаджия. Тази музика е неговото хоби и до днес, дори свири на китара в аматьорска група с Есил Доран като вокал и мъжа й.

Този негов характер сякаш изчезва, когато влиза в политиката като послушното кученце на Бойко Борисов. В този ред на мисли можем да се запитаме с основание защо човек-подметка на Борисов да не прави секс, за да се издигне?

Източник: Уикенд