Мустафа Карадайъ се оказа не само политически инвалид, но и интелектуален. Само такъв мъж може да си зареже дългогодишното семейство заради жена, на която й се изреждат мъже къде ли не.

Христина Атанасова, която той оплоди и с която живее в момента на семейни начала, е с прякора Хриса Общата сред познатите си. Той произлиза от това, че когато види мъж, заема поза за секс и не мисли за нищо друго. Където не е работила, само там не са я „минали” всички.

Карадайъ си повярва, че е фактор в ДПС и му е време да смени жена си с по-млада. Ограниченият му умствен багаж обаче му попречи да забележи, че се обвързва с абсолютна шафрантия, чието голо тяло е публична тайна.

Навсякъде, където Христина е работила, е обслужвала сексуално колегите си. Всеки ден била с различен на работното място, като ги задоволявала най-често в тоалетната, но понякога, когато нямало друг наоколо, я обладавали направо на бюрото.

Особено интересно я „подхвърляли” от мъж на мъж в КПКОНПИ, където работила за кратко. Освен по тоалетните и върху бюрата, се случвало да задоволява орално мъжете и под бюрата. Скривала се отдолу и когато някой се върне от обедна почивка, му награбвала чепа. По този начин налитала дори на женени мъже, които не можели да устоят на техниката й с уста и ръка.

Като всяка развратница, и Хриса Общата е много меркантилна. В парламента тя влиза като сътрудничка на тогавашния депутат Янко Янков, за когото се говори, че също я е пробвал преди това. После се завърта около офицер от НСО, при това женен, но тъй като няма финансови възможности да й задоволява капризите, го оставя.

Така стига до Мустафа Карадайъ. Виждайки, че той е доста ниско интелигентен и направо, така да се каже, глуповат, при това със слаб ангел, Хриса Общата разбива брака му и се намърдва до него, за да я храни.

Клетата му съпруга Джеврие и до днес не може да се опомни от това предателство. Тя не предполагала, че подобно нещо може да й се случи, защото мюсюлманите са много консервативни хора и обикновено, когато се оженят, това е до живот.

В родното село на Карадайъ Борино вече не искали и да чуят за него. Хората там не можели да повярват, че е потъпкал всички морални закони на исляма и вече не го приемали за един от тях. Те го обвинявали не само заради греха към законната му жена Джеврие, но и че я е сменил с българка, християнка.

„Мустафа е срам за вярата на всички мюсюлмани. Да не се появява тук, защото, ако го направи, ще го пребием с камъни този предател”, заканват се жители на Борино.

В същото време един от най-некадърните председатели на ДПС, който беше просто играчка в ръцете на почетния председател, нехаел, че неговите хора го ненавиждат. Не го интересувало и че е огорчил жена си и двете им дъщери, които не искали да чуват за баща си. Мислел само как да си задоволи нагона с Хриса Общата, което е присъщо за най-примитивните хора.

Източник: Crimesbg.com