Футболистът с мераци за власт Пламен Крумов, за когото вече стана ясно, че е изборът на мутрите и ромите за кмет на Сливен, е вероятно един от най-пародийните кандидати на вота на 29 октомври.

Писахме, че петимният за постове хитрец, резервна изборна гума на Десислава Танева, няма акъл да напише дори представителното си слово, с което се анонсира като кандидат-кмет, а го открадна от кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

И сега важният въпрос – кой, всъщност, е Пламен Крумов и за какво се бори?

Общинарят от СДС в последните си дни от мандата, Пламен Крумов заговори за „немски инвестиции“ в Баните и Карандила при представянето на кандидатурата си за кмет на Сливен.

Местните помнят, че другата управленска грешка – Йордан Лечков, преди да измами народа, се кълнеше:

– „Залагам и двата си хотела“. А Пламен Крумов какво ще заложи, след като повтаря лъжите на Лечков за инвестиции?

– Щяхме да инвестираме на Карандила, поне от 30 г. нищо не е създавано и възстановявано, само се руши. На прага сме да си върнем от държавата Сливенските минерални бани. Там има потенциал за отличен курорт, но първо трябва да приключим със строителните дейности в Сливен.

Пламен Крумов преди пък вещае предизборно:

– Знам с какво се захващам, битката ще е тежка, но не се притеснявам. Първата ни цел е достигане до балотаж и ще дам всичко от себе си, това да стане факт“.

– „Разговарял съм с немски консорциум, които ме увериха, че ще инвестират в развитието на Сливенските минерални бани и Карандила“. Същото казваше и Йордан Лечков, когато се пусна за кмет. А сега къде е този бивш кмет, някой знае ли!?

– „Не влизам в договорки и не съм взел нито цент от общината. Готов съм на детектор на лъжата“ (с надеждата да излъже народа, както не може да го прави Лечков, б.ред.)

ПЛАН: Кой е мутренският кандидат за кмет на Сливен Пламен Крумов и за какво се бори?

Кандидат-кметът докарва визия на селска мутра

Всъщност футболистът, замечтал се за кметския пост, влиза в кампанията, за да бъде патерица. Така постъпи и Лечков.

През 2003-а службите масирано подкрепиха Лечков и промиха мозъците на сливналии. Любителят на шаренкото беше представен като велик футболист, бизнесмен и прочие суперлативи. Беше му предоставена концесия на общинския стадион и парка към него, след като някои хора от Общинския съвет и около кмет намазаха филийката.

Футболистът Йордан Лечков, на когото липсват първите седем, разкопа Сливен, за да си търси дипломата за средно образование. Висшето си го получи наготово. Разкопа и съсипа Сливен, ограби го..

Неговият грабеж, подкрепян от БСП, ДПС, НДСВ и прочие, върна Сливен в каменната ера… Сега „големият футболист и бизнесмен“ Пламен Крумов щял да възражда Сливен. На всички трябва да е ясно, че успешни бизнесмени в България няма. Успешни са само тези, които са обвързани в зависимости с властта.

Крумов е в дълбоки зависимости. Преди да издигнат Стефан Радев за кмет на Сливен – син на партийния секретар на БКП в Кермен, тимаджия и член на БСП, Крумов беше номиниран за кмет на Сливен от ГЕРБ.

Така че сълзливите приказки колко успешен е този човек показват само, че сливналии ни смятани за глупаци.

Замисълът е да има балотаж между пробития Стефан Радев и абсурдния Пламен Крумов, за да може Сливен да продължи да бъде в лапите на феодалите. Честито, Сливен! Който иска, да гласува… Избор няма, завършва запознат.

Източник: narod.bg