По-малко от година трябваше на Васил Терзиев да разкрие истинската си същност, след като стана кмет на София. Гей изявите му оттук нататък ще могат да бъдат една идея по-свободни, тъй като се разведе със съпругата си Милена.

Клетата жена се съгласи да се прави на негова изгора за кметските избори, но иначе отдавна знае истината за бащата на двете си деца. А тя е, че без мъж в леглото столичният кмет не може да се възбуди.

Васо Ухото вече се е изнесъл от семейното жилище, а двете му дъщери остават да живеят с майка си. Още един плюс за кмета, защото така всяка вечер ще може да си прави гей наслади без притеснения.

Милена е получила огромна сума при развода, дори повече от това, което съдът й е отредил, за да си мълчи за сексуалната ориентация на Терзиев. Затова от нея няма да излезе и дума на тази тема.

Васил се е погрижил за имиджа си след развода със скалъпена история за своя афера със служителка. Жена му уж ги хванала на калъп и затова го напуснала.

Истината е, че Васил Терзиев е изцяло на левия бряг от доста време. Той не само е гей, но е и пасивен, което налага поддържането на някои интимни места.

Източник: Crimesbg.com