Един от големите измамници в редиците на ДПС Илхан Кючюк води двойнствен живот от години. Той е хомосексуалист, но заради кариерата в политиката се ожени и направи деца.

Унижението за клетата му съпруга Йозлем е огромно, защото няма жена, която да одобрява, че мъжът й приема мъжки „инструменти“ в себе си. Кючук не е просто гей, той е пасивен гей и обича да се чувства като жена, разкриват хора от обкръжението му.

Има слухове, за които се твърди, че са съвсем достоверни, че Илхан Кючюк обичал да се дегизира като жена нощем. В Брюксел, където живее, тъй като работи като евродепутат, не го познават толкова много хора и затова се възползвал да излиза като травестит. Слагал си перука, женски дрехи, грим и женско бельо, дори маникюр си правел. Даже родната му майка не би го разпознала така. Излизал да търси мимолетни забежки.

Дори като гей Кючюк не е моногамен. От 10 години има връзка с колегата си от ДПС Валентин Тончев, когото постоянно набутваше на челните места в листите. Тончев обаче е отявлен некадърник и благодарение на Делян Пеевски така и не успя да се намърда на висок пост в политиката.

Преди 5 години Илхан изневерил на Валентин с мароканец, който бил негов шофьор в Брюксел. Кючюк бил впечатлен от мускулите му и възнамерявал само веднъж да му се отдаде, но когато видял огромния му черен чеп, не успял да устои и продължил да прави секс с него, докато шофьорът не го измамил. Името му е Юсуф, един ден просто изчезнал с милиони от и без това крадените пари на Илхан. Последният обаче не подал жалба в полицията, защото мароканецът го шантажирал, че ако го издаде, ще пусне в интернет видеа как го „налага“ здраво отзад.

В крайна сметка записите стигнали до турските служби за сигурност и така Кючюк бил вербуван в Турция. Оттогава станал двоен агент и на практика предател в ДПС. От няколко години той не работи за Брюксел, а за Анкара, с което вреди на България.

С подобен човек в редиците си ДПС открито пропада и реномето на Движението пред Европа все повече пада.

Като председател на партийните либерали в Брюксел, Илхан Кючюк е в основата на корупционни схеми. През годините е отклонил толкова много еврофондове към собствените си джобове, че в момента не си знае милионите. За некадърник като него в политиката е истинско чудо, че е толкова богат, но с кражба всеки може. Моля, европрокуратурата да обърне внимание на кражбите на Кючук, защото с действията си този човек не е просто морално пропаднал, а заслужава да лежи в затвора за дълго време.

Освен полигамен гей, Илхан Кючюк е и рогоносец. Съпругата му Йозлем, която е само параван за пред хората, но все пак се е прежалил да легне с нея няколко пъти, за да има деца, от няколко години има връзка с друг мъж. Тя знаела истината за мъжа си отдавна, но търпяла всичко заради парите, голяма част от които откраднати от ЕС.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com