Весела Драганова е изпреварила времето си. В наши дни е нормално хората да се запознават по интернет, а често от такива познанства се стига до брак.

В края на миналия век Веси е прибегнала до нещо подобно, за да срещне любовта. По онова време е нямало сайтове за запознанства, но е имало вестници. Отчаяна, че не среща правилния мъж, Драганова пуска обява във в. „Куриер 5”, където пише, че търси интелигентен мъж, който да я обича. Оставила си телефонния номер и започнала да чака.

На обявата се отзовал оперният певец Георги Илиев. В онези времена е било доста голям късмет, че са се свързали и харесали така бързо. Тогава мобилните телефони били рядкост и той позвънил в дома й. Освен това във вестника нямало нейна снимка и двамата отишли на сляпа среща.

Само след 6 месеца от запознанството си, на 13 май 2000 г. двамата се женят. След 6 години обаче се и развеждат. Причината са масовите изневери на Георги.

Интересното е, че Весела го хваща с частен детектив. През 2006 г. наема професионалист, който заснема мъжа й с друга жена. Въпреки това тя е склонна да му прости, но след това той пак изневерява и това прелива чашата.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com