Мисис България Радка Орцева, която е съпруга на шампиона по борба и другар с висаджии Орце Орцев, стана финансов контрольор в „Автомагистрали“.

Назначението се случило преди броени дни, след като за нея се обадили направо от Президентството. Припомняме, че преди време Орцева бе кандидат-депутат от редиците на ВМРО в пловдивската листа. Всеизвестен факт е, че пловдивските съветници в Президентството, са основните кадровици на държавата към днешна дата.

Само преди година покрай връзките си с партията на войводите, бившата Мисис България бе назначена за шефка в Агенция „Военни клубове и военно почивно дело“ на Министерството на отбраната.

Именно на нея бе поверена задачата с резервациите и организацията на отдиха при военните във ведомствените хотели. Според запознати миската тогава се е ползвала с протекциите на самия Красимир Каракачанов. Той често бил засичан по софри със съпруга й Орце Орцев като основната им тема на разговор били разпродажбата на военни имоти и имущество с отпаднала необходимост.

Не става ясно обаче дали Орцева сама е напуснала военните клубове или след смяната на властта е била изритана. 
По-паметливите припомнят, че преди време тя се подвизаваше и като експерт в правна комисия в парламента. През 2014 г. бе избрана за Мисис България.
Източник: Уикенд
 

Още една калинка в „Автомагистрали“