Кирил Петков прави за смях съпругата си Линда, и то не от вчера. Лидерът на ПП изневерява на жена си с най-различни жени, като дори им осигурява политически кариери.

Случаят с Лена Бориславова е известен на всички. Просто Киро я направи това, което е днес, с което закачи едни огромни рога на канадката Линда. Оказва се обаче, че това не е първата забежка на бившия министър на икономиката.

Така например наскоро стана ясно, че Петков е имал вземане-даване и с друга жена от „Продължаваме промяната”. Нейното име е Таня Павлова. В момента е началник на кабинета на спортния министър Димитър Илиев и едновременно с това му е любовница. Преди това обаче е работила в администрацията на Министерски съвет и именно там се е залюбила с Киро.

Разкритията за втора извънбрачна връзка на Кирил Петков са огромен удар за жена му Линда. По непотвърдена информация тя не знаела за Таня и когато узнала какви ги е вършил с нея, изпаднала в нервна криза. Не спирала да плаче и си грабнала багажа за Канада.

В политическите среди Таня Павлова е известна като Мата Хари на „Промяната”. Това е аналогът на онази Мата Хари в ГЕРБ, която направи скандалните снимки на Бойко Борисов в спалнята му в „Бояна”.

Източник: Lupa.bg, Уикенд, Crimesbg.com