Сливенският кмет от гербаджийската хунта Стефан Радев може да се каже , че откри „предизборния сезон“ дори и да е неофициално. Началото бе дадено с люта чалга на известната певица Софи Маринова. Политическото парти е било организирано само преди дни, като шокиращото е, че е платено с общински пари.

На забавата са били поканени всички ключови хора, които биха могли да повлияят на предизборната надпревара през есента на тази година.

Сред гостите са забелязани и Стела Костова, която е местен тартор на ромите. Също присъствала и Пепа Чиликова, което е зам.-кмет на общината, а любопитното е, че съпругът й е шеф на ДАНС за Сливен.

Също така поканени били и всички заможни роми, които имали някакво влияние над гласуването в махалата. Те са ухажвани на всички избори, тъй като с поне 20 хиляди гласа се явяват ключов фактор за решаване на кметската битка.

Сред гостите е бил забелязан и Стефан Пасков, който е представител на формацията на Мая Манолова в града.

Мнозина станали свидетели на шокираща гледка, когато лично кметът на общината – гербаджията Стефан Радев въртял мазни гюбеци с лидерката на ромите Костова, а в същото време „човекът на Манолова“ по кавалерски танцува със зам.-кметицата, зад която стои ДАНС и общинската администрация.

Източник: narod.bg

Кмет от ГЕРБ тръгна към избори със Софи Маринова, ромите и ДАНС привлечени към партито (ВИДЕО)