Чутовен автогол си вкара Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна пресконференция какви страшни записи щял да изкара срещу него Радостин Василев и как те били част от пъкления план на “дълбоката държава” за дискредитиранена ПП. Фантазията на г-н Петков обрисува сложни компютърни манипулации с наслагване на глас и фабрикуване на фалшиви реплики. Всичко това според него било дело на обвити в мистерия кибер ченгета, работещи неуморно за дискредитиране на добрите сили. Истината се оказа далеч по-прозаична - вечният отцепник Руди Гела е записал на таблета си официално партийно онлайн заседание, на което е бил поканен и получил линк за достъп.

 

Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед

Вън от небивалиците, изречени посред нощ от лидера на “Промяната”, зрителите забелязаха неестествено повдигнатите краища на веждите му, които се извиваха в уродлива гримаса всяка секунда, когато политикът отваряше уста. Вещи в естетичните процедури коментираха, че Кики най-вероятно е опитал да изглади бръчките около очите с ботокс, което е довело до странните мимики. Токсинът парализира лицевите мускули и повдига неестествено веждите. Този ефект е търсен от дамите за да придаде по-отворен поглед, но господата изглеждат нелепо в повечето случаи.

 

Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед - Снимка 2

Трескавите мимики и неадекватното движение на челюстта, което наблюдавахме при Петков обаче нямат нищо общо с ботокса, репликираха токсиколози. По тяхно мнение по-скоро идва реч за посещение в “кристалния свят”, което видни фигури от ПП предприемат всеки път, когато са силно изплашени. А настоящият казус е точно такъв.

 

Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед - Снимка 3

Трескавата реакция на Кирил Петков показа, че той, Асен Василев и групичката около тях има от какво да се страхуват, защото знаят отлично какво и най-вече пред кого са плещили. И казаното никак не кореспондира с националноотговорното поведение, което се опитват да демонстрират. Но това е друга тема.

 

Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед - Снимка 4

Прочее Асен Василев също е нарочен, че е ползвал услугите на естетични специалисти заради характерното опулване на очите, донесло му прякора Кокорчо. В интернет форумите се спори дали финансистът също боде ботокс или се е подложил на далеч по-травматичната блефаропластика (бел.ред. – операция на клепачите).

 

Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед - Снимка 5

Каквито и корекции да са правили по лицата си шефовете на ПП, те няма как да замаскират неадекватните им реакции и дълбоко укоримите им в морално отношение действия.

 

“Тичането срещу вятъра никога не е било печеливша стратегия”, контрира и политическият пиар Весислава Танчева в коментари под стените на симпатизанти на “Промяната”, обсъждащи нелепата изява на Кирил Петков.