Наглостта на Волен Сидеров няма граници. След като години наред подвеждаше избирателите си, че е опозиция на Бойко Борисов, сега се оказва, че и в личен план е измамник.

От повече от 3 години насам лидерът на „Атака“ ползва общински имоти, за които по договор трябва да плаща наем, но до момента не е платил и стотинка. Това са трети и шести етаж от сграда в центъра на София.

Етажите се ползват от Сидеров както като офиси на партията и телевизия „Алфа“, така и като жилище за него и семейството му. Той, жена му и синът му се разпростират в огромни помещения на държавата, за които обаче не плащат дори наем.

Областната администрация е изпратила уведомително писмо на Волен Сидеров, което по-долу излагаме на вниманието ви. В последните 3 години той не е платил нито един наем и в момента община София го съди за дължими над 100 хил. лв., като в тази сума влизат не само наемите, а и битовите сметки, които също не са плащани от 3 години.

По всяка вероятност ще загуби делото и ще бъде изхвърлен от въпросните помещения. Къде ще живее с жена си и невръстното си дете, не е ясно.

Сидеров е един от политиците, които изхарчиха почти всичко, което заграбиха от участието си в политическия живот на България. Вместо да се притеснява, че ще остане на улицата, Волен не спира да се напива до припадък. Неотдавна е бил забелязан да пие до късно вечерта в столичен ресторант, обсъждайки именно съдебния иск срещу него.

Излагаме на вниманието ви писмото от областния управител на София!

Източник: Crimesbg.com