Илхан Кючюк е луд по Валентин Тончев и това вече е напълно ясно за всекиго. Щом е готов да плати ново дупе на любовника си, значи химията помежду им е голяма. Няма и как да е другояче, при положение че любовната им афера е от цели 10 години.

Евродепутатът е извадил цели 10 000 евро, за да плати операцията на любимия му в Турция. Първоначално Тончев не можел да си седне на дупето след операцията. Затова останал още няколко дни под лекарско наблюдение.

И Илхан, и Валентин са женени, но това не им пречи да мърсуват помежду си. Години наред двамата живееха заедно в Брюксел. Там не се налагаше да крият любовта си, защото това е една от меките на хомосексуалния свят.

Кючюк направи всичко възможно некадърният Тончев да пробие в политиката. След дългогодишно натискане тази година най-после стана депутат, но за кратко.

В тяхната двойка е спорно кой играе ролята на жената, защото и двамата са доста феминизирани. Според слуховете в леглото се сменят и ту единият е на четири крака, ту другия застава отзад. Факт е, че мамят жените си с гей историите си, вместо открито да афишират връзката си. Знаят обаче, че ако го направят, ще трябва да подадат оставките си и парите ще секнат.

Източник: Уикенд