Илхан Кючюк се оказа един от най-разгонените хомосексуалисти в политиката. Макар да прави редовен секс с депутата Валентин Тончев от години, 38-годишният евродепутат винаги си намира и по нещо странично.

Именно затова в момента Кючюк използва възможността, че е лято, за да обиколи България и да си намери нови жребци, които да му сцепят задницата. Критериите му обаче са високи, което е върхът на наглостта, при положение че неговият външен вид е изключително невзрачен и дори клонящ към грозен.

Изискванията на Илхан били свързани най-вече с големината на мъжките „атрибути“. Колкото по-голям е членът на един мъж, толкова повече Кючюк зажаднявал за неговите ласки.

Евродепутатът приемал в себе си всеки мъжки чеп, по-дълъг от 20 см. Останалите не го впечатлявали и даже не ги обслужвал орално.

Ако обаче членът на някой мъж е 20+ см., Илхан Кючюк веднага го награбвал. Като всеки пасивен гей, той обожавал да л@па и като цяло да чувства в себе си големи, дори огромни мъжки полови органи.

Предпочитаните собственици на огромни „чепове“ за Илхан били доста по-млади и по възможност от турски произход. Той обожавал да прави секс с мюсюлмани, тъй като те са обрязани и така дори кожа не стои между задницата на Илхан и члена на мъжа, което много възбуждало евродепутата. Затова той изключително рядко карал партньорите си да си слагат кондом, обожавал да го обладават съвсем директно, това го възбуждало много, разкриват очевидци.

Падението на Илхан Кючюк става още по-голямо от това, че понякога използвал крадените си пари, за да се сдобие с младеж, който да му набие с всичка сила огромен член. Когато някой не се съгласявал, Кючюк вадел огромна пачка в евро и заемал веднага поза, присъща за за една уличница. На практика той е такъв в действителност – мъжка уличница.

Обществена тайна е, че Илхан Кючюк е отклонил много пари от еврофондовете в собствените си джобове. Какво падение е обаче, че вместо да помогне на България, той я краде, за да си задоволи хомосексуалния нагон.

Любовта на Кючюк към огромните „чепове“ не е от днес. Преди години той е бил „оправен“ здраво от мароканец, който е бил негов шофьор. Африканците са известни със своите огромни „атрибути“ и Илхан именно затова го „обслужил“ подобаващо. Шофьорът обаче му открадна пари и избяга, с което Кючюк стана за смях. Хем „опънат“, хем обран. Интелект – нулев!

Източник: Crimesbg.com