Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов си върна за самочувствие победата в лидерския си 25-ти район, макар и с минимален брой гласове пред Ицо Хазарта.

Данните от избори обаче сочат, че за сметка на това рапърът го бие здраво по преференции.

Там ГЕРБ успя да надвие ПП най-вече с гласовете на „Филиповци“, „Факултета“ и „Виетнамски общежития“. Оказало се, че ромите в тази махала масово са „фенове“ на Бойко Борисов и поради тази причина именно той би с невероятна разлика във въпросните секции.

Вътрешен човек обаче издава, че Борисов е получил сериозно рамо от старите си приятели от „Титан“. Сметопочистващата фирма е дръпнала инструкция на всички свои служители за кого да гласуват. Освен това били предупредени да внимават много и да гласуват „правилно“.

В това няма нищо изненадващо, предвид факта, че преобладаващата част от служителите на сметопочистващата фирма са от ромски произход, които живеят основно в гореизброените квартали. 
Освен това се забелязва сериозно пазаруване на гласове и в друг квартал с малцинство – Христо Ботев, но там дори и купените гласове не успяха да дадат преднина на Борисов. В същото време пък Кирил Петков бе надвит с лекота от Тома Биков.
Източник: Галерия
 

Ето кой осигури победата на Бойко Борисов