На трети ноември екс премиерът Бойко Борисов стана дядо за трети път. Щерка му - Венета Борисова този път го дари с внучка. След две момченца, лидерът на ГЕРБ гушна и малката Виктория, която, по думите му, се казвала така, заради победата на партията му на изборите.

Дни след раждането на Венета обаче Борисов разкри шокираща истина за нея, с която взриви обществеността. Той заяви, че Венета е била бременна с трето дете преди Виктория, която реално е четвъртата й бременност. Защото третата приключила трагично.

"Тя пометна. Дъщеря ми пометна и изгуби бебето преди това, а причината беше огромният й стрес покрай мен. Тревожеше се за мен, очите си изплака, заради всички обвинения, които ми се отправяха от различни страни. Гледаше какво става и не издържа, изгуби плода", казва Бойко Борисов.

Той сподели и че през март, когато беше арестуван по нареждане на Кирил Петков, Венета вече е била бременна с Виктория. Тогава тя отново изпаднала в криза, но той я заставил да се успокои, да си почива, а всичко ще се нареди.

"Казах й - лягай, моето момиче и мисли само за себе си и бебето! Аз ще се оправя. Ако беше станало и тогава нещо с нея или бременността й, нямаше да го простя това никога и на никого", кълне се бившият ни премиер.