Емел Етем е известна в ДПС, а и не само там, като Общата. Ето защо трябва да си много нагъл, за да решиш да се завърнеш в активната политика, когато имаш подобна репутация, придобита не без основание.

Разбира се, зад гърба й (и буквално, и преносно) отново е Ахмед Доган. Той има нужда от доверени хора в момента, а Емел – Общата е доказала лоялността си към него не само в кревата, но и в кражбите на обществени поръчки.

Интересното е, че Доган все още иска от нея да си разкрачва краката пред него, за да й даде някаква власт в политически аспект. По този начин унижението за нея е двойно. От една страна Ахмед продължава да не й дава нищо даром, макар години наред да му е вярно кученце. От друга страна самият факт, че трябва да „обслужваш” 70-годишен пенсионер, си е унизително.

Чудо е как изобщо все още успява да му „вдигне самолета”. Според някои информации тази задача не е лесна за Етем, но тя я изпълнявала с успех благодарение на запазената си марка – оралните ласки. Чрез тях уголемявала „пакета” на Доган, а след това той първо налитал на задницата й. През годините Емел се утвърди като една от жените в политиката, която не отказва анални забавления.

Благодарение на сексуалните си услуги Емел Етем има зад гърба си немалко кражби и далавери, някои от които са довели до фатален изход. На нейната съвест лежат много погубени животи от некачествени ремонтни дейности, тъй като е обирала по-голямата част от парите от обществени поръчки. Например за десетките смъртни случаи от скъсани язовирни стени, наводнения, взривове, пожари и даже ПТП-та е отговорна именно Етем, тъй като е оставила нищожно малко пари за инфраструктура и съответно всичко е било направено некачествено, за да може бившата министърка да заграби колкото се може повече финансови средства. Тя носи вина и за затрития поминък на много земеделски хора заради унищожените им реколти.

Безчинствата на Етем стигат дотам, че тя е разполагала години наред с недекларирана кредитна карта с лимит от 78 хил. лв. Връчена й е била лично от банкера – беглец Цветан Василев. Доган също е разполагал с такава, но с по-нисък лимит. Това се е случило по време на Тройната коалиция, която управляваше страната между 2005 и 2009 г.

Всичко това обаче Емел едва ли чувства като нещо, което лежи на съвестта й. Хората без съвест не изпитват вина за нищо.

Освен Ахмед Доган, преди време Етем обслужваше сексуално и Румен Петков, когато той беше вътрешен министър. По този начин придобиваше още по-голяма власт и разбира се, пари.

Интересното е, че сред многото бройки на туркинята е и Тони Стораро. Тя му дала задницата си на много скромна цена, просто да й попее на уше любимите й песни. Това показва, че е лека жена по принцип, а не само за пари.