Лидерът на разпадналата се парламентарна група на „Величие“ Николай Марков разочарова своите избиратели, но това е нормално, защото се оказа човек, който лъже от сутрин до вечер. Подполковникът лъже и мами не само в НСО и в политиката, но и в личния си живот.

Марков пази в строга тайна самоличността на съпругата си. Няма лошо, но той лъже, че всичките му деца са от тази жена, а истината е по-различна.

В жалба до Сливенската митрополия, в която го моли да махне украинския флаг от олтара си, пише официално, че има две деца – на 3 и на 7 г. Как ли се е почувствала 33-годишната му дъщеря, която тотално е заличена от него в случая.

Полк. Марков всъщност е с 3 деца. Въпреки че пази в строга тайна личния си живот, в интервю за БЛИЦ от 2007 г., след като е уволнен от НСО, твърди, че има дъщеря на 16 г., която отглежда сам.

Простата сметка показва, че бившият военен има три деца, а пред митрополита твърди, че само две, невръстни. Незнайно защо, изцяло е забравил за голямата си дъщеря, която никога не споменава никъде.

Неотдавна 53-годишният Николай Марков съобщи, че има заплахи към децата му, които са в ранна детска възраст. И в този случай не спомена щерка си.

Един от интернет героите Киро Брейка наскоро излезе с видео, в което прави на пух и прах подполковника. Киро е сред симпатизантите на „Величие“ и открито застана на страната на Ивелин Михайлов. Той потвърди, че Марков е лъжец. В интервю пред него е казал, че има деца само от една жена, а Брейка разкри, че децата му са от две жени. Отново е била „забравена“ голямата му дъщеря.

Източник: Paralel42.com, Blitz.bg, Crimesbg.com