Корнелия Нинова не само провали БСП на всички избори през последните 8 години, но и срина финансовото положение на партията. В момента Столетницата е пред фалит и съответно пред ликвидация.

Оказва се, че БСП има дългове от 3 млн. лв., натрупани в последните няколко години. Корнелия Нинова не се е разплащала нито с наемодателите, нито с рекламодателите и всички останали.

Двете партийни медии също са пред фалит. В. „Дума“, макар и с намален тираж, продължава да излиза всеки ден. Там обаче от месеци служителите не са получавали заплати.

Подобно е положението и в телевизия „Българска свободна телевизия“. Тя дължи 357 000 лв., които към момента няма откъде да бъдат набавени.

Интересно къде са отишли тези 3 милиона лева, щом не са отишли по предназначение. Най-вероятно по джобовете на Корнелия Нинова и приближените около нея.

Не стига, че политически и финансово срина БСП, а с цялата си наглост Нинова настоява да остане председател на партията, макар че подаде оставка. Оказа се, че я е подала само като проформа, а всъщност е целяла да остане на поста си. Онова, което не очакваше, обаче е да бъде предадена от доверени хора като Борислав Гуцанов във Варна например. Именно предателствата засега й пречат да се върне отново на бял кон.

Източник: Crimesbg.com