Джевдет Чакъров никога не е блестял с особен интелект и за него отдавна се знае, че е играчка в ръцете на Ахмед Доган, но начинът, по който разби брака си, е срамен и позорен.

Чакъров се оказа изключително елементарен мъж, който не знае дори на коя жена да си извади „меча“. Защото избра такава, която стотици мъже са я виждали гола и която изглежда като прасе.

Именно заради последното прякорът на въпросната жена е Мис Пиги. Тя е кметица на Дулово, а истинското й име е Невхис Мустафа.

Самото избиране на Мустафа за лидер на малката североизточна община е срам и позор за цялата страна и в частност за Дулово. Това е жената, която със секс стигна дотук в политиката и която почти всички мъже в града са „минали“ поне по веднъж.

Чакъров е милиардер и може да си избере всяка за любовница, но е избрал жена с физиономия на прасе и биография на уличница. Това показва пълна липса на ум и интелект у него. Да разбиеш брака си заради такава жена е повече от глупост.

Невхис обаче влязла под кожата на Джевдет много лесно, защото от малък той бил много зле с жените и трудно общувал с тях, камо ли да ги сваля. Дори фактът, че се е оженил и пробил в политиката, не променил всичко това.

Мустафа използвала, че Чакъров е задръстеняк с жените и бързо го свалила, влизайки му под кожата с какви ли не секс номера. Тя му предлагала пълна програма. Носят се слухове, че понякога го задоволявала орално в обедната почивка направо под бюрото. Друг път го завличала в тоалетната и му се хвърляла отгоре, като дори му отваряла и „задния двор“.

Мис Пиги е сред градоначалниците у нас, които хич не са харесвани от народа си. Да се чуди човек как точно тя бе избрана на изборите миналата година, но явно е заблудила добре хората, а и много от мъжете най-вероятно са гласували за нея само защото са й го „слагали“ в даден период от живота й.

Чакъров бил толкова заслепен от секса, който Мустафа му доставяла, че дори не забелязал как всички в Дулово я наричали Общата. Той бил чувал за Общата, но не знаел, че това е неговата изгора. Щом узнал, унижението му станало огромно. Дори веднага се тествал за венерически болести.

Определено човек като Джевдет Чакъров не изглежда адекватен за поста, който заема в ДПС, а и в цялата политика. Невхис Мустафа пък е една карикатура, от която цяло Дулово се срамува.

Източник: Crimesbg,com