Николина Ангелкова, която заемаше основна позиция в последния кабинет на Бойко Борисов, се оказа готова на всичко за пари, в случая да си спести пари. Тя потъпка цялото си дойстойнство, за да се облажи финансово.

На 2 февруари Ники отпразнува първия юбилей на дъщеря си Далия. Именно по този повод тя е заровила томахавката с бившия си съпруг Христо Ангелков и всички са били на партито като задружно семейство, каквото не са.

Истината е, че ексминистърката на туризма се е изхитрила, за да спести пари. Потъпкала е достойнството си, обадила се е на Христо и го е помолила да плати по-голямата част от разходите за тържеството.

Това си е унижение за Николина, която преди 4 години разбра по най-жестокия начин, че мъжът й й изневерява. Тогава намери обеца „Картие” сред завивките на собственото си легло и така стана ясно, че мъжът й е мърсувал с друга в брачното им ложе.

Ангелкова не беше виждала Христо от години. Когато идвал да вземе детето, пускала баба му или някой друг да му го даде, защото не желаела неверникът да й се мярка пред очите.

Парите обаче правят чудеса. За пищното парти на Далия Николина преглътнала униженията на мъжа си и приела парите му за партито.

Христо и Николина Ангелкови бяха женени 6 години, от 2014 до 2020 г. Двамата се венчаха, когато детето им току-що се беше родило. Сметките й за страхотен живот с богатия бизнесмен обаче излязоха криви, защото той се оказа женкар, който не подбира.

Очевидно е, че Христо не е много взискателен коя ще вкара в леглото си. Ники беше с крив нос и зъби като на Жокера, но той се ожени за нея. След развода тя си коригира някой визуални дефекти, но пак не може да мине за красива.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com