Един от предателите в ДПС Тимур Халилов е същество, което не може да се нарече човек. Този индивид затри две семейства, но няма и грам угризение.

Халилов е истински убиец, в буквалния смисъл. Той е заличил от този свят двама души и не го вълнува изобщо болката на близките им.

Първото убийство е извършено през април 2002 г. на автомагистрала „Тракия” край Ихтиман. Тимур кара бясно и връхлита върху автомобила на сем. Гочеви. Владимир (19 г.) и баща му Руси (50 г.) успяват да излязат от колата, макар и с доста изгаряния, тези на сина са 55%. Не същата участ обаче има Пенка Гочева (49 г.), която остава заклещена в горящия автомобил и в крайна сметка загива трагично.

Тимур се опитва да се оправдае, но оправдание няма. Той е осъден на 1 г. и 9 м. условно с 4 години изпитателен срок. Нелепа присъда за убийство.

Владимир Гочев обаче завежда граждански иск за обезщетение и то е присъдено през 2011 г. Тимур Халилов трябва да му изплати 64 581, 32 лв. И до днес обаче безскрупулният турчин не е платил и стотинка на своя ищец.

Наглостта му стига дотам, че преди година завежда иск срещу сина на жертвата си за 14 хил. лв. В него твърди, че задължението му трябва да бъде премахнато поради изтекла давност, а в същото време Владимир Гочев трябва да му изплати 14 бона заради разходите по делото.

Безобразията в правосъдната ни система позволяват на такива паразити като Тимур Халилов не само да избиват безнаказано, но и да издевателстват над жертвите си. Едно семейство е пътувало към София, сияещо от щастие, тъй като са отивали да запишат абитуриента Владимир в Лесотехническия университет, когато изрод връхлита и ликвидира усмивката им завинаги.

Тимур обаче не спира с убийствата дотук. През 2011 г. той прегазва с гумите си 72-годишен старец, пресичащ на Цариградско шосе. Извършителят вкарва в употреба пари и връзки, за да изкара жертвата виновна и случаят остава като злополука.

Как е възможно да не плати нито стотинка на сем. Гочеви, се чудят някои. Много просто – с ново нарушаване на закона. Прехвърлил е апартаментите си в София на друг човек, както и вилата си в Разградско. Всичките продължава да ги ползва и до днес, но не се водят на негово име.

Заплатата пък от 20 години си я получава в брой. В парламента няма право, но за него се прави изключение и се дава тлъста пачка на ръка всеки месец.

По този начин никой не може да пипне финансово Халилов. Той е издънка на природата, но това не му пречи да къта незаконни милиони.

Освен двоен убиец, Тимур е и шпионин. Той е разследван от специалните части за шпионска дейност в полза на Турция. Ясно е, че никога няма да се почувства  българин и дори счита нашите земи за турски.

Моля, прокуратурата да се задейства незабавно още веднъж по случаите с Тимур Халилов, защото това не е човек, който заслужава да бъде на свобода!

Източник: Crimesbg.com