Един от ключовите съветници на енергийния министър Росен Христов, се оказа атрактивна бар дама. 

За Славина Иванова се знае, че върти плажен бар, а разголените снимки в компанията на почерпени клиенти, както и купони на баровски яхти, са сред основните й слабости.

Очевидно това не й пречи да осигурява на енергийния министър безценни съвети по темата с руския газ и избягването на задаващата се криза в енергетиката, при това насред зима. А и да не пропускаме факта, че самият Росен Христов се изявяваше като капитан на яхта, преди да попадне по някакъв начин в служебния кабинет.

Той дори не пропусна да се похвали преди време, че дарява с ласки стари и богати жени. В случая със Славина обаче далеч не става дума за сбръчкана бабичка, дори напротив – тя е с визията на фотомодел.

В свое интервю Росен Христов се похвали със съветничката си по международни проекти, подчертавайки, че е завършила „това нещо“ и се занимава с компании. Вероятно от чиста проба „скромност“, енергийният министър отказа да разкрие повече подробности за съветничката си.

Тя пък на свой ред побърза да заличи от профила си в социалната мрежа ФБ снимките от предишната си кариера, повечето от които като на професионален фотомодел, танцьорка или инструктор по йога. При все, че не може да се отрече, че фотографиите наистина са красиви, те трудно биха могли да се впишат в биографията й на международен енергиен експерт. Под въпрос тези й качества биват поставени и заради малкото официална информация за нея.

Справка в Търговския регистър сочи, че е съсобственик и управител на плажен бар „Джипси“ в Лозенец. Странното е, че информация за министерска съветничка може да бъде намерена единствено в професионалната социална мрежа „Linkedin“.
Разбира се информацията за плажните барове е заличена, но пък за сметка на това фигурира постът й като помощник на енергийния министър.

Качеството на даваните от нея съвети биват поставени под съмнение и заради образованието й. От информацията по темата става ясно само, че Иванова е завършила „Публична администрация“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград. 
В биографията си тя се представя за млад и динамичен професионалист, справящ се с всяка възникнала ситуация.

Освен това се хвали, че е лингвист. Освен претенциите, че говори брилянтно български и английски, добавя, че владее разговорно сръбски, македонски и руски. В социалните мрежи се представя като собственик и управител на консултантска фирма „Б8 Бранд“, помагаща на мултифункционални компании да разузнаят своите потенциални български партньори. 
И тук обаче има нещо съмнително, съдейки по факта, че името на фирмата й или пък данни за професионалните й успехи, не могат да бъдат открити в Гугъл.
Източник: Уикенд 
 

Атрактивна бар дама е сред ключовите съветници на министър Росен Христов

Атрактивна бар дама е сред ключовите съветници на министър Росен Христов - Снимка 2

Атрактивна бар дама е сред ключовите съветници на министър Росен Христов - Снимка 3

Атрактивна бар дама е сред ключовите съветници на министър Росен Христов - Снимка 4