“Ръчната спирачка на София е дръпната”, коментира общинският съветник от ГЕРБ-СДС в профила си във Фейсбук по повод поредното безплодно и срамно за участниците в него заседание на СОС вчера.

 

“Двете загубени години на държавата са на път да се преповторят на местно ниво.

От началото на предизборната кампанията и досега повтарям, че градът ни има нужда от силно и ясно мнозинство”, категоричен е той.

 

Антон Хекимян: Ръчната спирачка на София е дръпната

По думите му изборът на председател на Столичния общински съвет е политическо решение и трябва да стъпи на ясни принципи. Всяко временно решение за управление ще е път към безвремие за столичани, убеден е Хекимян.

 

“София има нужда от: дясно управление, балансиран  бюджет и инвестиции в развитие. София НЯМА нужда от сделка по всеки въпрос, плаващи мнозинства и взимане на решения на тъмно”, споделя той.

 

Антон Хекимян: Ръчната спирачка на София е дръпната - Снимка 2

“ГЕРБ-СДС никога не е участвала и отказва да участва в отричане на цели партии и стотици хиляди избиратели, изнудване, заплахи с разцепление и поставяне на ултиматуми. Според него в момента Борис Бонев държи в клещите си ПП и ДБ в общината. В схватката "Бонев" е приклещен и Терзиев. “В очите на партньорите на Бонев в СОС вече се чете SOS”, убеден е Хекимян.

 

“Политическата криза в София е създадена и се задълбочава от партиите, които донесоха хаоса и безвремието в държавата.

„Промяната“ в София се оказа не към по-добро, а към блокаж на работата на администрацията и видима управленска немощ”, не сдържа гнева си общинският съветник от ГЕРБ-СДС.

Източник: crimesbg.com