Демир Доган вече е голям мъж с жена и деца, но все още не може да преодолее травмите, които баща му Ахмед му е причинил в детството. Двамата са били в обтегнати отношения още от първите години като баща и син.

Оказва се, че доскорошният лидер на ДПС е бил не просто строг татко, а направо коравосърдечен. Когато нещо у сина му не му се понравило, той го спуквал от бой.

Бой имало най-вече заради училището. Демир бил посредствен ученик, което не се харесвало на Ахмед. Момчето често криело оценките си от баща си, но в един момент политикът намирал бележника му, където имало само „тройки“ и тук-там някоя „четворка“. Това изкарвало от равновесие бащата.

Начинът, по който пребивал сина си, бил изключително жесток. Ахмед Доган вадел колана си и почвал с всичка сила да налага Демир, като през това време го наричал с обидни думи като „непрокопсаник“ и „тъпанар“.

Всичко това оставило дълбока следа в душата на Демир. Макар към днешна дата младият мъж да дължи охолния си начин на живот на баща си, той все още не му е простил униженията в детството. Това е причината двамата да не са много близки и до днес, виждайки се доста рядко.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com