В последния епизод на „Звездите в нас“, Софи Маринова се изложи тотално, което накара голяма част от зрителите да я определят като „паднала от Марс“. 

Оказва се, че тя не само не познава добре преобладаващата част от оригиналите, а за някои от тях дори не е чувала. Именно поради тази причина според зрителите Софка няма място в журито.

Факт е, че преди да стане част от журито на „Звездите в нас“, Софи Маринова се радваше на положително отношение от страна на обществото. Певицата будеше у хората позитивно отношение, а често пъти ги и разсмиваше с неподправеното си поведение. Всички са наясно с факта, че тя има навика да ръси бисери на поразия, породени главно от пълното й невежество съм почти всички теми, ако изключим собствения й жанр.
И всичко това до момента, в който не я вкараха като авторитет в „Звездите в нас“.

Вече трета поредна седмица зрителите недоумяват какво се случва и защо изобщо Софка е част от журито, а тя не крие, че не е запозната с огромна част от образите, които участниците имитират. Поради тази причина мнозина се питат как певицата оценява участващите в шоуто като не е наясно с оригиналите. Именно този въпрос е най-често срещаният на официалната страница на „Звездите в нас“, излъчвано по Нова тв.

Изцепката й преди време по отношение на оценката на имитация на Мария Калас, при положение, че никога не я е чувала е нищо в сравнение с тази от миналата неделя, когато се наложи да оцени имитация на рок динозавъра Дейвид Ковърдейл, за когото разбира се чуваше за първи път, сякаш по стара традиция. 

Това накара зрителите да избухнат яростно срещу нея и да залеят страницата на шоуто с настоятелни молби тя да бъде отстранена от журито поради липса на елементарна култура в областта, в която дава мнение. Те подчертават, че е крайно неадекватно Софи Маринова да дава мнение, без да има представа чия имитация наблюдава.

Въпросът доколко е удачно Софка да е част от жури в национална телевизия бе повдигнат и покрай перипетиите на наследника й Лоренцо, който е обявен за общонационално издирване заради трафик на мигранти. Освен това не трябва да пропускаме и факта, че тя живее на семейни начала с осъждания за рекет Гринго.
В този ред на мисли според зрителите не е редно знаменитост, чието най-близко обкръжение е криминално проявено да се вихри в национален ефир.

Покрай нея е нарът да изгори и другата нежна половинка в шоуто – Тита. Според преобладаваща част от зрителите, тя също не е на мястото си. Като цяло най-одобряван от всички в журито е Дони. Той обаче също не погази традицията и се изложи при произнасянето на името на Дейвид Ковърдейл, след като на няколко пъти го каза грешно. От няколкото пъти, в които го спомена, го каза правилно само веднъж. Съшият проблем се забеляза и при водещата Мария Игнатова, която уж му се пише голяма фенка.
Източник: Уикенд 

Зрителите изригнаха срещу Софи Маринова