Зорница Линдарева уж беше задобряла в Къщата, но вкусът й за мъже не се променя

Зорница Линдарева си има чисто ново гадже!

След мини-лудницата, която изтърпя (с) заради Тачо, публичните скандали, подигравки, разтроеното семейство и какво ли още не, моделката обеща, че вече ще се промени.

Престоя в Къщата й повлия добре според Ани Владимирова, но още щом излезе се върна към стария си начин на живот. На вън трябваше да я чака нейния Иво, който заряза двадесетгодишен брак, за да остане завинаги с нея.

Бизнесменът, който дълго време мами съпругата си, даде интервю, в което разказа, че му е мъчно за момичето. Обеща че като излезе ще заведе Зорница Линдарева на дълга почивка, за да се възстанови от преживяното в реалитито, помни kliuki.bg.

Нещата обаче не са стигнали до там, а и славното завръщане на богаташката в семейния бизнес май отново се отлага. Зорница Линадарева е хваната от папараци да обикаля автокъщи, придружена от небезизвестния Стефан Бонев-Сако, разказват от HotArena.net.

Човекът, който замени Таки в устата на хората като Крал на кокаина у нас, се срещнал с реалити-героинята в заведение. Зорница Линдарева била изляза с приятелки, а компанията на Сако дошла малко по-късно.
Зорница Линдарева си хареса Сако за компания
Двамата се изолирали от шумната група и след това отишли до близката автокъща, където Стефан Бонев кротко изслушвал претенциите на придружителката си.

Зорница Линдарева била потърсена за коментар и тя не отрекла случилото се. Думите й обаче предизвикали съмнение: „Да, познаваме се, приятели сме. Дори преди малко обядвахме заедно. Но не мога да кажа, че имаме интимни отношения“.

Зорница Линдарева излезе от Къщата с намерение да замине веднага за чужбина и да инвестира умно печалбата си от VIP Brother – като довърши образованието си в Австрия.

Тя обаче не изглежда да се е простила с миналото си, където е получавала повече от прилични суми само за да придружава заможни господа по време на пътуванията им. Сега обаче интересът й явно е насочен към Сако. Новият най-добър приятел на Зорница Линдарева в момента отговаря пред закона с още 14 души по обвинение за разпространение на наркотици.