Златка Райкова не е бременна, бясна е обаче!

Слуховете за бременността на Златка Райкова се оказаха силно преувеличени. Самата плеймейтка разкри това като се пусна от фитнеса с голо коремче, върху което ясно си личат плочки, но няма и помен от подуване или нарастване, както се полагаше ако беше в четвъртия месец. Райкова го направи в отговор на слуховете, че ще ражда от арменеца Карен, който е новият й мъж.

Близки до нея разкриха също, че не само в момента, но и занапред Златито няма намерение да се плоди и множи. От една страна, тъй като не искала отново да си скапва фигурата и да търпи гадене и трудна подвижност девет месеца. А от друга просто, защото не била изобщо влюбена в арменския си мачо. Харесвала го - да, правили хубав секс - да, но нищо повече.

"Златка обичаше наистина Благой и още тръпне по него. Каквото и да говори, това е истината. Опитва се да му натрие носа като всяка една обидена и бясна жена, а и не може да си примири като го гледа с оная малката Полинка от Велинград. Види ли ги и бялото на очите й излиза, разпенва се цялата. Ако нямаше чувства, щеше ли да е така?!", смигват източниците.

Паралелно с това Райкова цели да дразни и вбесява Джизъса като се прави на предоволна и обгрижвана от богат мъж дама. А Карен бил идеален за тази цел, защото е як мангизлия и я лигави с почивчици, подаръчета и какво ли не още...