След толкова размисли и колебания най-сетне ще си кажат "Да"

Любовта победи! До края на годината ще станем свидетели на сватбата на Зуека и неговата любима Анна Вичева. След 20 години съвместен живот с предишната си партньорка Нина, на която така и не се реши да предложи брак, Васил Василев - Зуека ще се ожени за младата Анна. Това разкри вестник "Уикенд".

Сватбата ще е по-скоро, отколкото очакват всички, а двамата влюбени не могат да скрият щастието си, особено Анна. Тя дели един покрив със Зуека вече две години, след като той се раздели с Нина чрез шумен скандал. Медиите грабнаха новината като топъл хляб и месеци наред сътворяваха сплетни и клюки около тях.

svatbaТова се отрази и на дъщерята на Зуека, която дълго време не искаше да се среща с баща си, може би под влиянието на родителката си.

Припомняме, че по онова време Нина открито заяви, че се чувства предадена от Зуека и че той не усещал никаква вина за разбитото й сърце. Което между впрочем си беше точно така.

Самият Зуек неведнъж коментира, че няма защо да свежда глава, тъй като не е извършил престъпление, а просто се е влюбил и е последвал чувствата си.

Той дори с огорчение сподели, че ако се е бил решил да остави Нина по-рано и да отиде там, където го тегли душата, още преди 5-6 години е щял да бъде семеен мъж.