Коритаров и Милен Цветков говорят за жълтата преса пред Лора Крумова и приятелката й Галя Щърбева в ефира на Нова ТВ.

Стартиралото наскоро предаване на двете телевизионни водещи, със заглавието "Комбина" днес започна с двама вече бивши ефирни партньори на Лора Крумова, видя Kliuki.bg. Както беше показано в забавните кадри по време на предаването, Лора е работила в ефира на Нова като водеща заедно и с Георги Коритаров, и с Милен Цветков.

[caption id="attachment_337647" align="alignright" width="300"]Женска комбина в ефир Женска комбина в ефир[/caption]

Темата за жълтата преса също не беше подмината най-вече заради това, че Георги Коритаров, който е известен с отношението си към така наречената жълта журналистика, дори е стигал до съд, както и Милен Цветков, но той смята, че тези писания в пресата, които не са подкрепени с факти, са по-скоро забавни, приема ги на шега или в повечето случаи дори не им обръща внимание.

[caption id="attachment_337643" align="alignleft" width="300"]Новото предаване на Лора Крумова и приятелката й Галя Щърбева кани Куритаров и Цветков Новото предаване на Лора Крумова и колежката й Галя Щърбева кани Куритаров и Цветков[/caption]

Предаването на Галя Щърбева и колежката й Лова Крумова стартира като няколкочасово предаване, в което се канят различни гости, от сериозните сфери - политика, медицина, журналистика и много други, но идеята е да представят популярни лица, но в различна светлина, чрез случки от живота и в разговори, различни от сферите на тяхната популярност.

За жалост и двамата гости в студиото единодушно си признаха, че много съжаляват за това, че преди тридесет години не са взели решението да напуснат страната ни, защото според тях развитие от тогава до днес няма, а и за бъдеще у нас не са оптимисти. Милен Цветков призна, че оптимизмът му остана само за личните планове в живота, а за ситуацията в страната и той, и колегата му не са положително настроени.

Предаването "Комбина", представя различни гледни точки към злободневни теми чрез познати лица, поставяйки ги в различна среда за провеждане на интервю, чрез рубрики като "Хвани ме ако можеш!".