Венци Венц  изля душат си пред Мон Дьо по Нова телевизия. Той разкри истинската причина за развода си с Мая и тя е огромната ревност от нейна страна.

Брюнетката ревнувала буквално от всяка жена, която се доближи до съпруга й. Нелепото е, че ревнувала фенки, негови колежки и дори участнички във видеоклиповете му. Мая виждала навсякъде изневери, макар тях изобщо да ги е нямало.

 Без нито една изневяра от негова страна тя е съсипала брака им. Още малко е щяла да ревнува и от женски духове, ако ги види да се навъртат край него. Тотално е полудяла от ревност.

Най-лошото в случая е, че имат невръстен син, чието семейство се унищожава още отсега. Ноа ще расте в разбито семейство, в което баща му ще го вижда само през уикендите, и то не всеки уикенд  дори, както и през ваканциите.

Налудничавата ревност на Мая съсипа семейство, което беше много щастливо. Тя дори му създала проблем за партнирането му с Диляна Попова в последния му видеоклип.

Това е втора тежка раздяла за Венци Венц. Рапърът има дете и от предишната си сериозна връзка, но този път дъщеря.

Венци и Мая в момента са в процес на развод. Той е този, който е подал молбата в съда след един от поредните им огромни скандали.

Източник: Crimesbg.com