Жасмина Маджид, която преди беше Жасмина Тошкова, а за всички е известна като Жаси от „Сделка или не“, се намира в шок. Тя бе на косъм да се раздели с най-ценната си вещ – автомобила си.

Красавицата кара чисто нов „Mercedes EQS”, който й е подарък от сирийския й съпруг Ариф Маджид. Колата струва цели 300 000 лв. и има всякакви екстри.

Уви, преди дни Жаси е изживяла ужаса да я загуби. Тя паркирала колата пред дома си в Панчарево, а след по-малко от час нея вече я нямало.

Крадците са използвали специално устройство за отключване на коли с безконтактно отключване. То струва около 20 000 евро.

Сметката им е била да похарчат 40 000 лв., а да спечелят 300 от колата, което прави 260 000 лв. печалба, но впоследствие са се уплашили от бързата реакция на Жаси и мъжът й, които веднага обявили колата за издирване, поради което престъпниците са я зарязали на магистралата и тя е била намерена от КАТ.

Въпреки щастливия край, Жасмина никак не била доволна, че някой друг е стоял зад волана на нейния автомобил и дори възнамерявала да продаде колата и да й купят нова.

„Не мога да карам кола, където зад волана е стоял престъпник. Скъсиха ми живота...“, казала Жаси на мъжа си, който задоволява всяка нейна прищявка и най-вероятно ще се бръкне с половин милион за нов автомобил. Самият той има няколко, като всеки един от тях струва от 200 000 до 600 000 лв.

Припомняме, че бившата асистентка на Румен Луканов се радва на милионерски начин на живот, защото съпругът й е син на собственика на фирмата, която държи известната верига за бързо хранене KFC.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com