Явор Бахаров няма оправия, макар че догодина прави цели 40 г. Той завинаги ще си остане несериозен и с мислене на хлапе, което е жалко.

Както писахме наскоро, актьорът е бил намерен припаднал на улицата в Бургас. Той е бил толкова пиян и надрусан, че не е успял да се прибере в хотела.

Новото, което се разбра, обаче е, че Явор е лежал на земята без панталони и е заварен така от полицията. Оказва се, че не е могъл да се разплати с някого от дилърите си и той го нападнал, за да си вземе парите сам. Свалил му панталоните с надеждата, че в джобовете има пари, а там бил и телефонът му, след което избягал.

Бахаров бил прекалено пиян и надрусан, за да се съпротивлява. Той все пак опитал да си хване такси, но нито един таксиджия не спрял, защото изглеждал несъстоятелен, а и опасен, те не го познали кой е.

Няколко часа по-рано Явор бил на представление в Бургас. След него събрал останалите актьори, за да ги почерпи за рождения си ден в заведение. Всички си тръгнали до малко след полунощ. Явор обаче поискал да продължи да купонясва и тръгнал сам из нощен Бургас. Обадил се на няколко местни дилъри и така се стигнало до срамната случка.

Бахаров искал да се отреже жестоко, било то с алкохол или наркотици, защото настроението му било влошено от скандал с гаджето му Рая Пеева в същия ден. Актрисата не била на празника и очевидно му е казала, че го зарязва, защото няма оправия при него.

Брат му Захари на неговите години имаше съпруга и две деца, а Явор лежи пиян и надрусан на улицата като най-долната измет.

Източник: Crimesbg.com