Анита Мейзер преживя какво ли не през последните години. Уби мъжа си по невнимание, лежа в затвора заради това, а сега е на смъртен одър.

Плеймейтката е на умиралка в болница в САЩ. Тя може да умре всеки момент, тъй като няма необходимата сума пари за операцията. Затова публикува в интернет своя сметка, където хора могат да й помогнат с пари.

Причината, довела до предсмъртното състояние на Анита, е малко нелепа, но много опасна. Силиконът в гърдите й се е спукал и в момента целият й организъм бавно, но сигурно поема отровата. Ако тя стигне до мозъка, с Мейзер ще е свършено.

Интересно как няма пари да си плати операцията, при положение че допреди да влезе в затвора имаше доста.                 Вярно е, че изхарчи голяма част по адвокати и дори подкупи, но се очакваше да са й останали още.

Има вероятност, както уби мъжа си по време на секс, така и да е пострадала сега пак по време на сексуален акт. Ако силиконовият бюст е бил с изтекъл срок на годност, т.е. над 10-годишен, и партньорът й я е стискал силно за гърдите, това може да е довело до спукването.

Факт е обаче, е животът на Анита Мейзер е заложен на карта. Тя оцеля в затвора, но може да няма същия късмет и сега.

Източник: Crimesbg.com, Lupa.bg