Лолита на Гришо ужаси мрежата с разказа си!

Гришо и Лолита са разделени. Факт! Родната тенис гордост е в Лондон на "Уимбълдън", но любимата му не е до него, както направи преди време на "Ролан Гарос". Олигархската щерка предпочете да си остане в красивото Монако и да подкрепя гаджето си отдалеч. Защото не - двамата не са разделени и още се обичат, но Лолита не замина, заради рестрикциите на Англия срещу руснаците.

Знаем, че кралството наложи строги санкции и редица спънки на руснаците като включително им замрази сметките и не допусна руските състезатели на "Уимбълдън". До турнира няма да припари и най-големият руски играч Даниил Медведев, което потресе и разгневи феновете по света. Това е и причината Лолита да реши да си натиска парцалите в Монако, вместо да попадне под грозните удари на някой русофоб.

Докато е далеч от Гришо обаче, тя разтърси нета с решението си да разказва истории за насилие над жени, за да може да помогне на повече дами. Османова призна, че лично е била свидетел на насилие върху нейна позната, известна при това. Която е била мачкана, обиждана и тормозена от приятеля си дотам, че той да й позволява или не какво да облече...

"Страшно е това, което се случва с толкова жени по света и то в наши времена. Но искам да ви кажа, че вие може да се преборите и да премахнете това зло от живота си. Трябва единствено да си повярвате и да се осмелите. Зависи изцяло от вас и от никой друг", казва приятелката на нашия Гришо.