Константин Александров се наранил пред очите на семейството си и лежал три дена в кома

Нелепата смърт на Константин Александров сложи край на щастливата серия в живота на Петко Димитров.

Докато бизнесменът се радва на новороденото си момченце и пълно щастие с майка му, един от най-близките му хора претърпя ужасен инцидент, научи kliuki.bg.

Съдружникът в култовото заведение, което ръководи Петко Димитров, загина по време на семейната си почивка. Константин Александров се разхождал със съпругата си и двете си деца по скалите на брега на морето в Анталия. Рискувал и се приближил до ръба, подхлъзнал се и паднал. При удара си счупил и гръбначния стълб, и черепа. Организмът му не могъл да понесе последиците и издъхнал след три дена, без пострадалият да дойде в съзнание.

[caption id="attachment_317539" align="aligncenter" width="300"]Константин Александров почина Петко Димитров беше натоварен с отговорността да се погрижи за покрусеното семейство[/caption]

Съкрушеният Петко Димитров е изпратен да помогне на близките му и да прибере тялото на Константин Александров в родината. Той и колегите му съобщиха за загубата с официално съобщение във Фейсбук: in memoriam Константин Александров беше известен като бохем и щедър домакин за ВИП любителите на нощния живот в столицата. Единственият човек, който си позволи да воюва публично с него беше певицата Пепа (т.нар. „Прашката”), която е майка на едно от трите му деца.

Скандалната изпълнителка, го обвиняваше в родителска небрежност, а той – в сребролюбие и нисък морал. Бизнесменът тогава сподели пред репортер, че интелигентния човек си личи и в разделите си. Петко Димитров и Преслава били пример за това, твърдеше Константин Александров.