Ваня Джаферович захвърли трайно топката и се чуди как да привлече внимание

Екс футболистът реши да отмаря на родното Черноморие и пак изригна в мрежата. Заедно с фамилията той се радва на слънце, въздух и вода, но по терка си отново се развихри в социалката.

Като ощипана мома хърватинът разказа сърцераздерателна случка, която буквално го „разбила“. Хотелът, с който отседнали с домочадието този път не е обект на критики, а действията на собственика. Той здраво го насоли, понеже му дал изтъркана карта. С нея трябвало да доказва, че живее в съответния хотел и някои екстри в тази връзка били безплатни. Само че картата се оказала стара и изтъркана и той не успял да докаже принадлежността си към хотела.

Заради което бърз служител го ужилил с двайсетачка, които екс ритнитопковецът извадил, за да си плати масрафа в заведението.

„Картата се оказа невалидна и това е бе безкрайно  некоректно от страна на хотелиера. Заради което ми взеха двадесет лева. Така пицата излезна с баснословна цена“, ожали се в нета Ваня Джаферович.

Само че „жалбата“ му разцепи публиката на две. Мнозина също разказаха личните си патила от родните морски курорти. Други обаче нападнаха бившия брадър, че винаги, по повод или без такъв, търси медийното внимание.

„Че как иначе, нали трябва да се вмъкне в някой телевизионен проект. Търси евтино внимание“, съскат други форумци.