Неформалният лидер на пловдивските гербопитеци Иван Тотев – Мамин Ваньо е бесен на партийното ръководство и в частност на лидера на партията Бойко Борисов.

Именно това била и причината, поради която проваленият бивш кмет на Пловдив няма да се включи в листите за предстоящите парламентарни избори, които бяха насрочени за 2 октомври.

 Той недоволствал заради това, че е изгубил повече от година от времето си, за да се прави на опозиция, бойкотирайки половината от заседанията на Народното събрание, посочва „Галерия“.

Иван Тотев е един от хората, които искат ГЕРБ да се върне отново на власт, та дори и с цената на компромис спрямо „Продължаваме промяната“.

Пред ГЕРБ-ерите в Пловдив той се аргументирал с това, че ежедневно пътувал от Пловдив до София и научавал, че няма заседание. Плащал горивото с лични пари, търпял глоби за нерегистриране в зала, а междувременно време не му оставало никакво свободно време за личните му дела. Заради всичко това е категоричен, че не иска и да чуе повече за депутатство.

Мамин Ваньо искал да се занимава главно с бизнеса си, както и с подготовката на местните избори, които ще се проведат през следващата година. Предвид факта, че ГЕРБ в Града под тепетата са разцепени, едва ли ще успеят да се преборят за кметското място.

Тотев се е нагърбил да стегне поне съветниците, за да се бетонират в оставащите месеци всички обществени поръчки и търгове, които по традиция на ГЕРБ отделят процент за „чекмеджето“.

Източник: narod.bg

Война! Иван Тотев бесен на Бойко Борисов заради…