Влади Въргала не издържа и ден повече в Къщата, но го принудиха да стои там!

Съсипан и тотално отчаян, Влади Въргала не може вече да издържа в Къщата. Мисълта, която го тормози вече дни наред, е свързана с разочарованието, което е подбудил у зрителите. Както стана ясно снощи, Влади номинира самия себе си, което шокира мнозина. Причините, които актьорът изложи, бяха същите, поради които в момента е в емоционален срив.

Влади Въргала е осъзнал, че поведението, което хората видяха от него, не е на този образ, за който го считаха. Вместо лидер и комик, филмовият продуцент се оказа по-скоро злобен и избухлив, поне в някои ситуации. Има и друга причина Въргала да се чувства отвратително. И тя е свързана със Зорница Линдарева. Флиртовете му с нея може да са наранили съпругата му, което не дава мира на Влади.

[caption id="attachment_329113" align="alignright" width="300"]Влади Въргала е съсипан във "ВИП Брадър" Влади Въргала е съсипан във "ВИП Брадър"[/caption]

Днес дори звездата от "Ку-ку" се е затворил за няколко минути в тоалетната, тъй като там е единственото място, където може да поплаче далеч от камерите. Просто Влади Въргала е раздиран от болката, че само за повече от месец разруши един позитивен образ, граден с много години труд.

Влади е измъчван най-вече от мисълта, че хората са видели как псува по арогантен начин Камелия Воче. Двамата имаха огромен скандал, свързан с хигиената. Тогава Въргала наговори куп ужасни неща на певицата, като едно от най-лошите беше, че тя мирише отвътре. Сега филмовият режисьор твърди, че съжалява ужасно много и моли Воче за прошка.

Само преди минути Влади Въргала е поискал от Биг Брадър да бъде освободен от шоуто, защото не може да издържа в тази обстановка и при мисълта, че с всеки един следващ ден може да се изложи още повече и повече. Продуцентите обаче са му разяснили, че ако сега излезе по своята воля, то той ще загуби целия си хонорар. Тъй като Влади влезе в Къщата единствено за пари, той не може да си позволи да ги изпусне по такъв лек начин. Затова ще остане в шоуто, надявайки се че зрителите ще го изгонят следващата седмица.