Прелестната синоптичка удари шестица от тотото!

Красивата и умна синоптичка Никол Станкулова удари шестица от тотото с новото си гадже. Не, че бившият й приятел Ангел беше беден. Знаем, че той държеше известната фирма за пилета на име "Градус". Новият обаче е 38-годишен мастит бизнесмен и се казва Александър Димитров, пише вестник "Уикенд".

Той е познат с прякора Носа и е щастлив притежател на къща във фрeнския курорт Сен Тропе, тризонет на пъпа на София, чистак ново Ферари Ф340, което се оценява на баснословните 300 000 лева и не на последно място свръх дебел портфейл.

nikol_gadjeНиколчето бързо се влюбила в "достойнствата" на реститута, който държи няколко от най-големите сгради в столицата и дори вече се пренесла да живее при него. Това тя не благоволи да направи с Ангел, без значение, че двамата имаха дълга връзка.

За раздялата им отчасти допринесла майката на Никол, която твърдо не харесвала гаджето й и непрестанно й отваряла очите за по-добрите шансове в живота.

Сега обаче, бъдещата тъща е силно впечатлена и трогната от Александър, като близки до Станкулова разказват, че дори започнала да уговаря щерка си да сключи брак възможно най-скоро.

Дали наистина ще чуем сватбените камбани и ще видим хубавицата Никол като булка, съдбата и времето ще ни покажат.