Самбистът понесе сериозен удар!

Любимият спортист на българите - самбистът Благой Иванов - Багата понесе сериозен удар. Той бе ранен от съперника си Кийт Бел, който разби носа му по време на дългоочакваната среща между двамата, която се проведе в САЩ.

Американецът обаче не успя да надвие Багата, който дори и ранен, тръшна Бел и вече е горд носител на деветата си победа от общо девет двубоя. Той беше част от боевете за "Белатор 109", а феновете на бореца ни използват всяка една минута, за да изкажат възхищението си от него в различни форуми и социални мрежи в нета.

Багата пострада след като Кийт Бел го фрасна с дясно кроше и коляно в носа, но вместо да вземе страха му, това още повече ожесточи Багата и го нахъса за победа.

blagoy-ivanov-bagataА и какво би могло да уплаши самбиста, който победи най-мощния враг в света в лицето на самата смърт. След като бе наръган с нож до смърт и няколко месеца бе в кома, Благой Иванов намери сили да се върне към живота и да се възстанови.

В момента той залага единствено на спортната си реализация и сякаш е дал гръб на любовните емоции, които отнемаха времето му и даваха хляб на редица жълти издания. След връзките му с Русата Златка, Черната Златка и Любина, към днешна дата до Багата няма жена. Или поне не такава, която си струва да обяви за своя приятелка.