Желко Йоксимович е готов да оглави сръбския фенклуб на Крисия

И Желко Йоксимович остана запленен от Крисия.

Българското дете-чудо грабна съвсем естествено сърцата ни. Че кой може да устои на едно чаровно дете, още повече че пее прекрасно?! Видели какво ли не, музикантите от шоуто, дори я обявиха за феномен и че я чака световна сцена!

Никой обаче не предполагаше, че Крисия ще стане бързо популярна и извън пределите на страната! Просто някой някъде се е погрижил нежното й изпълнение на „Лане мое” да стигне оригиналния изпълнител. jelko yoksimovich Желко Йоксимович реагира предвидимо. А и песента му е твърде специална за него. С нея той стигна до второ място на Евровизия и го направи супер популярен на Балканите. Певецът остана омагьосан от Крисия, видя kliuki.bg. Коментарът му е изпълнен с обич и възхищение: „Това цвете е родено през 2004 г., когато аз изпях „Лане мое” и сега вдъхва нов живот на песента. Това е чудо”.

Развълнуваният Желко Йоксимович върна жеста на Крисия като качи изпълнението й в Туитър. Почитателите му го подкрепиха напълно. А говорещите сръбски фенове на Крисия в YouTube станаха хиляди: „Малка кукла!”, „Тя е изключително сладка! Пее феноменално!”, „Вечна песен! Крисия е пее страхотно!”

http://youtu.be/WDeJ-gIRyk8