Крисия Тодорова има не само многостранни таланти, но и две прекрасни сестри

Крисия Тодорова стана първата популярна в държавата малка красавица, но далеч не е единствената в семейството й.

Бедният й богат татко Марин е изправен пред изпитанието не само да задържи вниманието на прекрасната си жена, но и да бди над три дъщери. Всички вече са влюбени в Крисия Тодорова, но и другите момичета в къщата му не са по-малко интересни, забелязаха от  kliuki.bg.

[caption id="attachment_306818" align="aligncenter" width="211"]Приказни шаферки Приказни шаферки[/caption] [caption id="attachment_306819" align="aligncenter" width="300"]Всички обичат бебето Маритан Всички обичат бебето Маритан[/caption] [caption id="attachment_306820" align="aligncenter" width="300"]А ги бива и за модели А ги бива и за модели[/caption] [caption id="attachment_306821" align="aligncenter" width="200"]От красива и талантлива мама какво може да се роди?! - Прекрасни дъщери! От красива и талантлива мама какво може да се роди?! - Прекрасни дъщери![/caption]

Майка им Ангелина не е просто поредната красавица, омъжен за бизнесмен. Тя е бивша балерина и солистка във Варненската опера, разказват от „24 часа”. Когато напуска сцената, се среща с Марин и заради него се мести в Разград.

[caption id="attachment_306822" align="aligncenter" width="300"]Каква изумителна кака си има Крисия! Каква изумителна кака си има Крисия![/caption] krisa kaka 2 krisia krisia 2

Това е станало преди 15 години и за това време е успяла не само да стане преподавател по аеробика, по тае бо и да роди и възпитава невероятни деца.

Сладураните й не са глезени малки принцеси и от сега семейството им не пести време и средства, за да се развиват талантите им. За каката на тайфата – 13-годишната Тифани казват, че е страхотна танцьорка, а изтърсакът – 5-годишната Мартина – рисува.

Крисия Тодорова е най-често спряганата кандидатка за партньорка на г-н Андреев, но тя не го е виждала. Чаровното хлапе е истински състезател – на изпитанията пред Слави ходи с музикалната си педагожка и се труди здраво като професионален изпълнител.

В цялата идилия има само една тъжна сянка – липсващият Гарфийлд. Котаракът, който тя и сестрите й обожават, вече е в изгнание. Милият пухчо се скубел и пречел на гласа на Крисия.

http://youtu.be/Hl41myrAfyg